Alternatieve actie Write For Rights


3FDAA2DE 3567 4B6B 919B BBB8A1024DA6AMNESTY INTERNATIONAL    WRITE FOR RIGHTS

Normaal organiseert onze werkgroep elk jaar rond 10 december een WriteForRights actie in de boekhandel Jansen en de Feijter in Velp. WriteForRights is een wereldwijde schrijfactie waarbij er massaal voor tien mensen geschreven wordt. Door de massale stroom aan brieven en kaarten, kan er meer druk gezet worden op autoriteiten om over te gaan tot vrijlating, bescherming of andere verbeteringen. Dit jaar kan de schrijfactie niet face to face doorgaan. Maar zelf schrijven kan wel.

 

Iedereen die in Velp of Rozendaal woont en zich via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 026-3620443 opgeeft krijgt een eigen schrijfpakketje THUIS.

 

Ieder pakketje bevat een envelop met informatie, tien voorbeeldbrieven, tien blanco kaarten, een schrijfblokje, een pen en een A4–raamposter. U bent niet verplicht ook alle tien de brieven of kaarten te schrijven.

 

Opgeven uiterlijk  10 november, in verband met het bestellen. Pakketjes worden door ons bij u thuisbezorgd en tot 12 december kunt u deze bij de voorzitster weer inleveren. Hoe meer brieven, hoe meer effect, dus deel deze actie gerust.

 

Woont u niet in Velp of Rozendaal, kijk dan vanaf 10 november op https://www.amnesty.nl/write-for-rights/locaties voor een schrijfactie bij u in de buurt.

 

We schrijven voor: https://www.amnesty.nl/organiseren/voor-wie-we-schrijven  • Laatste wijziging: 21 november 2020.